Constructii SA Despre Constructii SA Politica de calitate Constructii-montaj Produse din beton Instalatii in constructii Referintele Constructii SA Contacteaza Constructii SA
ANTREPRIZA GENERALA DE CONSTUCTII CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI TAMPLARIE DIN ALUMINIU
SI PVC
Constructii SA a realizat numeroase lucrari de mare anvergura in judetul Sibiu si in regiunile invecinate. Realizam intreaga gama de constructii civile, industriale, drumuri si poduri.
Constructii Montaj

Str. Triajului, Nr.1-3, Mun. Sibiu
Jud. Sibiu, Romania

Telefon:
+40-269-211271
+40-269-227760
Fax:
+40-269-211892

E-mail:
office@constructii-sa.ro

Facebook:

https://www.facebook.com/Constructii-SA-204771486949686/

Linkedin:

https://www.linkedin.com/company/constructii-sa/

Despre Constructii SA

Tamplarie din Aluminiu si PVC

Datorita necesitatii de a integra toate etapele realizarii unei constructii in activitatea companiilor componente, Constructii SA a dezvoltat o linie proprie ce realizeaza tamplarie din aluminiu si PVC. Unitatea de productie realizeaza orice fel de tip de ferestre, usi de interior si exterior cat si pereti cortina, deservind atat necesitatile companiei cat si comenzile externe ale agentilor economici si persoanelor fizice.

TAMPLARIA DIN PVC
Indiferent daca este vorba despre un proiect de renovare sau de o constructie noua, profitati de solutiile inovatoare de sistemelor PVC. Prin intermediul serviciilor noastre de consiliere tehnica de cel mai inalt profesionism, va sprijinim in orice faza a constructiei, de la proiectarea obiectivului si pana la realizarea acestuia.

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns.

TAMPLARIA DIN ALUMINIU
Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiul ca solutie ideala. Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar.

In acelasi timp, solutia este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani.

Fata de sistemele concurente, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp (vopsire in camp electrostatic). Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite. Profilele din aluminiu au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.

Antrepriza generala de constructii
Antrepriza generala de constructii
Antrepriza generala de constructii
Constructii drumuri si poduri
Constructii drumuri si poduri
Tamplarie din Aluminiu si PVC
home  |   despre noi  |   constructii montaj  |   produse din beton  |   sistemul de management integrat  |   termeni legali  |   harta site  |   contact
© Copyright 2010 Constructii SA. Toate drepturile rezervate. Web site realizat de VoxNet Media Group